Reititin

Yleiset löpinät

Valvoja: oldnick

Avatar
fatrock
Viestit: 445
Liittynyt: 16 Maalis 2008, 12:49
Viesti:

Reititin

ViestiKirjoittaja fatrock » 22 Joulu 2015, 10:47

Reititin on työkalu kiipeilykohteiden reittitietojen ylläpitämiseen ja harrastajien oman kiipeilyaktiivisuuden seurantaan. Ideana on mahdollistaa reittitietojen helppo lisääminen ja päivittäminen, sekä kiivettyjen reittien (ja yritysten) merkitseminen älypuhelimella, tai jälkikäteen omalla tietokoneella. Palvelua kehitetään eteenpäin käyttökokemusten ja saadun käyttäjäpalautteen pohjalta.

Reititin löytyy kiipeilijöiden nettisivuilta, http:/www.kiipeilijat.net/reititin ja se tulee olemaan ainakin seuran jäsenten vapaasti käytettävissä.
Lisäksi reititin tulee löytymään reittien yhteydestä, kun reittilappuihin alkaa ilmestyä QR-kooditageja jotka linkittävät kunkin reitin virtuaaliseen vastineeseensa.

Kommentteja, palautetta ja kehitysajatuksia voi antaa tähän, tai myös Facebookin kautta aiheen omaan viestiketjuun Kiipeilijöiden avoimessa ryhmässä.

Reititin tulee käyttöön hieman vaiheittain pahimpien virheiden karsimiseksi. Jos olet tehnyt reittejä Kuntokeitaalle, Areenalle, Kylmäojalle tai Kontiolahdelle, huutele allekirjoittaneelle niin saat heti kärkeen reitinteko-oikeudet systeemiin! :o
- Janne.
Jos oli kiireistä niin soita 045 7845 0810

Palaa sivulle “Yleistä”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa